Hecmar

Aslon® Laddermat

De Aslon® Laddermat is zo ontworpen dat, bij juist gebruik, de kans dat uw ladder wegglijdt tot een minimum wordt beperkt. De Aslon® Laddermat is leverbaar in de breedtes 100 cm en 130 cm.

ALGEMENE INFORMATIE

Een mix van hoogwaardige rubbersoorten, polymeren en katalysatoren zorgt voor een optimale stroefheid. De open structuur geeft een groter contactoppervlak met de ondergrond, hetgeen een uitmuntende antislip coëfficiënt garandeert. De Aslon® Laddermat is door TNO getest. Door de Aslon® Laddermat bij hoge druk en temperatuur te produceren, ontstaat een produkt met een lange levensduur en is het bestand tegen een hoge puntbelasting. Tevens is de Aslon® Laddermat uitgevoerd in zeer slijtvast rubber met SBR 70 shore. Het produkt is 100% recyclebaar.

GEBRUIKSAANWIJZING

Leg de Aslon® Laddermat op de plek waar uw ladder moet komen te staan. Zorg ervoor dat er onder de mat geen losliggende delen liggen. Plaats uw ladder met de poten tegen de opstaande rand aan de kant waar de laddermat geribbeld is. Een ladder moet altijd worden opgesteld in een hoek van ongeveer 75 graden.
De Aslon® Laddermat kan op een harde ondergrond een maximale belasting van 150 kilogram dragen.

DE VOORDELEN VAN DE ASLON® LADDERMAT ZIJN:

• voorkomt wegglijden van de ladder
• voorkomt wegzakken van de ladder in gras of aarde
• voorkomt beschadigingen aan het dakleer door de ladder
• voorkomt beschadigingen aan andere vloertypen zoals
  parket, zeil, marmer, plavuizen, EPDM etcetera

GARANTIE

De Aslon® Laddermat is getest door TNO en voldoet aan het warenbesluit : NEN 2484 ladders en trappen.
De Aslon® Laddermat wordt onder ISO 9001:2000 geproduceerd. Hecmar verleent bij juist gebruik van de laddermat 3 jaar fabrieksgarantie. Hecmar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade bij ongevallen.

folder