Hecmar

Aslon® Kunstgrasaccessoires

Hecmar levert een compleet programma kunstgras-accessoires. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende accessoires.

Aslon® foamplaten
De Aslon® foamplaten worden gebruikt als valdemping of als drain / comfort onderlaag. De Aslon® foamplaten kunnen in verschillende diktes worden geleverd.

Aslon® zelfklevend lijmband
Aslon® zelfklevend lijmband wordt toegepast om stukken kunstgras onderling te verlijmen. Aslon® zelfklevend lijmband heeft als voordeel dat er niet meer met lijm op het kunstgras gelijmd hoeft te worden. Dit voorkomt lijmresten
op het kunstgras.

Aslon® grondpennen
Aslon® grondpennen worden toegepast om het kunstgras vast te zetten in de grond, zodat het niet kan opwaaien of verschuiven. Wij adviseren de Aslon® grondpennen om de 80 cm van de buitenzijde van het kunstgras te plaatsen.

Aslon® drukverdelend doek
Aslon® drukverdelend doek wordt geplaatst als scheidingslaag tussen de ondergrond en het kunstgras. Aslon® drukverdelend doek zorgt ervoor dat onkruid niet tussen het kunstgras groeit en werkt drukverdelend.

Aslon® kwartszand
Aslon® kwartszand wordt toegepast op kunstgras dat zeer intensief gebruikt wordt. Aslon® kwartszand zorgt ervoor dat het kunstgras wat gemakkelijker overeind blijft staan.